Buikvet wegtrainen

Het weer buiten knapt op, het zonnetje komt weer te voorschijn

Dit is allemaal zeer positief nieuws! Helaas betekent dit ook weer dat de bikinidagen eraan zitten te komen. Dus wordt het hoog tijd om weer te beginnen met buikvet wegtrainen, zodat je je van de zomer weer in je bikini durft te laten zien.

Buikvet wegtrainen

Buikvet wegtrainen, hoe gaat dat in z’n werk

Het is helaas niet mogelijk om lokaal vet te verbranden. Dit betekent inderdaad dat je gewoon je volledige lijf moet gaan trainen door bijvoorbeeld te gaan hardlopen of fietsen of een andere vorm van inspanning te verrichten. Dit om zo het opgeslagen vet te verbranden. Zorg ervoor dat je oppast met het eten en dat je niet, nu je meer beweegt, ook meer gaat eten. Dan gaat het vet er natuurlijk nooit vanaf.

Naast het vet verbranden door lichaamsbeweging te krijgen breng je daarmee ook je conditie op peil, wat positief is voor in de zomer als je een stukje in zee wilt gaan zwemmen. Mocht je een sixpack willen krijgen of er voor willen zorgen dat je buikspieren mooier uitkomen, dan is het van belang om je buikspieren te trainen door bijvoorbeeld het doen van situps. Elke dag 3 setjes van 10 situps tonen al na 3 weken positief verschil aan.